Söndag | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Söndag

DSC_0121

DSC_0118

Hej, Redan söndag idag. Känns som denna helgen bara flög iväg. Men de känns nog bara så eftersom jag jobbade hela helgen så har inte fått va så mycket ledig. Jobbade idag på morgonen, klockan ringde vid halv 8. Jobbade till 4 idag och efter de åkte jag och käkade med hela familjen på briggen. Käkade kött och pommes, älskar de. Efter vi hade käkat åkte vi hem och tog de lugnt en stund innan jag och mamma åkte ut för att övningsköra. Vi körde i någon timma och nu är jag tillbaka hemma. Ligger just nu på sängen och käkar lite mellis och ll’drar i en veckorevyn. Ska om en stund åka ner till stan och sola innan jag snabbt ska till jobbet och fixa en sak. Inatt får jag se om jag kanske sover med min älsling, hoppas. Nu ska jag städa undan på mitt rum sen ska jag åka ner och sola. Hoppas ni får en bra kväll Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats