Badmys och jobb! | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Badmys och jobb!

10314459_10204032370676260_7903163889680484252_n

Hej, Har haft en lång dag idag. Vaknade i min älsklings famn imorses, så mysigt. Vi åt frukost och låg kvar i sängen och gosade ända tills vi körde bort honom till sin match. När han hade åkt gick jag upp och fixade mig för att åka ut till överby och köpa världens finaste jacka och sen hittade jag lite andra kläder med. Ska visa er imporgon. Efter shopping turen gick jag direkt till jobbet. Så som ni säkert förstår så har jag jobbat hela kvällen. Jobbade halv 3- halv 11, långt och jobbigt pass. Men nu är jag äntligen hemma och jat just tagit mig ett bad. Så mysigt och ligga i badet och bara koppla av, lyssna musik och mysa. Verkligen välbehövligt efter 8 timmar på jobbet. Nu har jag lagt mig i sängen och kollar lite serier. Ska upp och jobba imorgon vid 8 igen, kämpakämpa. Ingen vilo helg för mig inte. Imoegon efter jobbet ska jag hem en stund till min syster, sen kansek sola om jag orkar, ska med försöka hinna med och övningsköra lite innan jag hoppas på att jag ska träffa min älskling. Nu ska jag kolla klart ett avsnitt utav PLL innan jag ska sova. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni sover gott inatt Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats