Idag är en bra dag | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Idag är en bra dag

10589136_10204903323369533_507705388_n

bullleee

Hej, Mår ni bra? Jag är på super bra humör och mår kanon. Idag är en bra dag. Har färgat håret idag, är super nöjd faktiskt. D blev lite ljusbrunt/askblond, ni ser på bilden dock är bilden lite orättvis med färgen men de är iallafall lite brunare i verkligheten. Just nu sitter jag och trycket i mig bullar i sängen. Ska lite senare möta upp Elin, Felicia och Sara för att käka i stan, mysmys. Ikväll blir de att övningsköra och kanske ta mig bort till gymmet. Imorgon ska jag jobba på morgonen och sen äntligen helg. Hoppas ni får en bra eftermiddag jag hör av mig senare när jag är hemma igen Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Kan du inte visa bättre bilder på håret? 🙂 skulle vara kul att se då jag också vill färga håret lite ljusbrunt. Älskar din blogg förresten!!

Annons
stats