Glajjorna är på | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Glajjorna är på

10168241_10203763547035837_1012721395_n

Mys i solen hela dagen med mina babes. Just nu sitter dom och pluggar men jag kollar lite på prison break. Himla bra serier jag har börjat kolla på, tipstips. Skulle vilja att ni ger mig lite tips på vad jag ska blogga om, så de blir lite roligare och blogga. Så om ni kommer på något kommentera gärna. Ikväll ska jag plugga lite med Elins mamma som är lärare och sen måste jag rensa min garderob och beställa hem lite kläder. Har en del nya kläder jag ska visa er här i bloggen med, bland annat en skit snygg skinnjacka, en gullig klänning och ett linne är påväg hem till mig just nu. Hoppas på att få hem lite paket imorgon. Nu ska jag kolla klar mitt avsnitt på prison preak. Ha en bra eftermiddag Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Hej, jag hade också gärnat vilja se ditt rum och dina outfits! Typ kanske collage, kläderna när du får hem dom och tips på andra outfits också, älskar din blogg och dina frukostbilder!

  2. Sara

    hej hej!! Super fin blogg verkligen, stor inspiration. Jag hade gärna velat de ditt rum, hur du sminkar dig eller baa ditt smink, dina outfits och få lite videos då du filmar liten bit av dina dagar . Hade varit super kul, ha det bra! Kramis

Annons
stats