They wanna see you do good, but never better than them.. | malinohlsson

malinohlsson

Annons

They wanna see you do good, but never better than them..

IMG_0975

Hej, Redan torsdag idag. Veckorna går så fort nu för tiden tycket jag. Imorses hade jag sovmorgon till 11, men va duktig och satte klockan på halv 9 för att åka iväg till gymmet. Mötte upp in syster i stan och gymmade i någon timma sen solade vi. En bra start på morgonen, är nästa stolt över mig själv ja som alltid brukar vara så lat och helst sova så länge jag kan. Skoldagen va också kort och bra, 2 lektioner bara så slutade innan 2. Nu har jag varit hemma i några timmar och kollat serier, käkat, klickat hem en super fin klänning och ett gulligt linne och snart ska jag ta mej ett bad. Måste plugga lite idag med har ekonomiprov imorgon, får hålla tummarna för mej själv. Ikväll ska jag nog träffa min pojke och gosa med honom. Hoppas ni får en bra eftermidag vi hörs sen Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats