Zumba med Sara | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Zumba med Sara

ddd

Hej, hur mår ni? Jag mår jätte bra faktiskt. Idag har jag haft en kort och ganska bra skoldag, hade sovmorgon och sen 3 lektioner så slutade innan 2. Åkte direkt hem med Elin efter skolan och pluggade lite. Har massa i skolan som jag måste göra klart till nästa vecka. Har både matte prov och ett stort grupparbete till på torsdag nästa vecka, så därför måste jag börja redan nu. Efter jag hade pluggat en stund drog jag hem till Sara oh myste där innan vi skullle åka och träna. Vi tränade zumba idag, och de va ganska kul men vi skrattade mest åt varandra. Har varit hemma i några timmar efter träningen nu och har hunnit äta och kolla tv. Höll faktiskt redan på att somna framför tv för en timma sedan så ska snart försöka sova. Imorgon har jag 2 lektioner och slutar innan 12 nice. Hoppas ni sover gott, godnatt Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats