Fika och shopping med Felicia | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Fika och shopping med Felicia

ffff

Hej, Har varit borta hela dagen så inte hunnit bligga innan nu. Vaknade vid 10 och fixade mej direkt. Åkte iväg och kollade ny mobil med pappa så snart har jag en ny, äntligen. Efter de åkte vi och käkade jätte god lunch på ett mysigt ställe i vännersborg innan jag hade tid hos tandläkaren. Efter tandläkaren mötte jag upp felicia på överby för shopping och fika på EH, älskar mackorna där. Shoppade lite snygga hörst kläder och sen åkte jag och solade på vägen hem. Nu är jag hemma en snabbis och ska snart gå hem till Sara för mys och fix inför hallooween festn på lördag. Hade även fått paket när jag kom hem, min nya suoer gulliga klänning/linne ifrån Odd molly, visar er imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag Puss!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats