Being in love is like playing candy crush, its addictive and hard to quit | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Being in love is like playing candy crush, its addictive and hard to quit

 

 

 

 

Hej, Har haft en super mysig eftermiddag med Felicia. Mötte upp henne i stan efter skolan, sen åkte vi hem till mej. Hos mej laga vi först mat ( eller ah jag gjorde de..) sen baka vi kladdkaka, så gott. Resten av eftermiddagen låg vi i sängen och kollade serier och snackade. Nu ikväll har Elin varit här en stund, sen har jag duschat och kollat tv med la famila. Nu ligger jag i sängen och ska snart sätta i hörlurarna och försvinna i min egna värd tills jag somnar. Har sovmorgon till 10 så ska sova ut lite imorgon. Vet att jag suger på att lägga upp bilder på vad jag har köpt men de kommer imorgon babes. Hoppas ni får en bra kväll och att ni sover gott, Godnatt♥

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats