What screws us up most in life is the picture in our head of how it is supposed to be.. | malinohlsson

malinohlsson

Annons

What screws us up most in life is the picture in our head of how it is supposed to be..

Ph/Me

 

Hej, Har hunnit med massa idag. Började skolan 08.15 som va sjukt segt. Hade naturkunskap, som inte gjorde att morgonen gick fortare precis. Hade 3 lektioner och slutade innan lunch så klaga ska jag inte göra. Åkte direkt efter skolan ner till stan för att träna lite med syrran. Körde någon timma innan vi gick och käkade på EH. Påväg hem ifrån stan stannade vi och köpe massa go frukt, leker nyttiga. Men sjukt gott är de. Så nu ligger jag på sängen och käkar, taggar inför cheer träning ikväll. Äntligen är uppehållet slut och träningarna drar igång igen. Uttagning idag, fett nervig haha. Ha en bra eftermiddag vi hörs innan jag åker och tränar Puss♥

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats