You can never be "just friends" with somebody you used to love, simply because a little part of you will always love them.. | malinohlsson

malinohlsson

Annons

You can never be “just friends” with somebody you used to love, simply because a little part of you will always love them..

 

 

Har tränat och solat med syster på sportlife. Efter träningen blev det en lång dusch och sen basta med, underbart. Är hemma nu och ligger i soffan med Chips och dipp, grymt jobbat efter träningen haha orkar inte va nyttig. Ska snart borsta tänderna och göra mej klar för att krypa ner i sängen med hörlurarna tills jag somnar. Imorgon börjar jag 08.15 igen med Naturkunskap.. “suck”. Men ska inte klaga slutar vid 12 eftersom vi har 2 inställda lektioner så imorgon blir det ganska kort dag i skolan, skönt de. Ska nog lyckas va vaken hela skoldagen imorgon iallafall. Hoppas ni har haft en bra kväll, vi hörs imorgon Godnatt♥ 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats