Today is the day | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Today is the day

Ph/Me

 

Godmorgon, Idag åker vi. Vaknade ganska nyss och har just duschat. Nu ska jag packa ner det sista, käka och fixa mej lite sen åker vi mot flygplatsen och mot Turkiet. Det ska verkligen bli hur gött som helst, få leva livet lite. Igår fikade jag med underbara vänner, shoppade, solade och fixade lite saker jag skulle ha med mej. Väntar på att mamma ska komma hem med käk till mej snart, I´m starving. Ska försöka blogga lite under tiden jag är där lovar ingen topp bloggning men något inlägg per dag ska jag försöka fixa. Sen kommer jag vara ganska aktiv på instagram med bilder så de är bara och följa mej där → mmalinohlsson ←. Hoppas ni har sovit gott och att ni får en bra dag♥

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats