Kajsa och jag va bäst! | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Kajsa och jag va bäst!

 

 

Hej, jag är helt död. Hade orientering idag med skolan och jag är så jävla slut. Kajsa och jag va bäst, och dom som klagar ‘är bara avis fattar ni?. Efter åkte jag Clara och Tessan ner och badade i kanalen, sjukt gött va de, men fick gå och skämmas genom stan när det såg ut som jag hade både rövsvett och pattsvett  eftersom jag bara drog på mej kläderna direkt efter och sprang mot bussen. Nu har jag just käkat och ska snart  ner till stan med mamma och fixa linserna, köpa silvershampoo ” omg tänk om det blir fel”, sen köpa lite kläder. Ha en bra eftermiddag♥ 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diman

    haha kommentaren innan mig..så jobbig!

    Oj hänt mig också det där med att ta på sig när man är blöt(ingen misstolkning) haha 😛

  2. läsare

    man använder parenteser — > ( och — > ) när man skriver något man typ tänker. istället för “omg tänk om blir det fel” så skriver man; (omg tänk om blir det fel). Vad har du för betyg i svenska?

Annons
stats