stressig dag.. | malinohlsson

malinohlsson

Annons

stressig dag..

 

Hej, Har ni saknat mej hela dagen eller? förstår det. Har inte hunnit logga in på bloggen idag alls. Har haft massor att göra. Började med underbar sovmorgon till 10. Sen skolan till halv 3, efter skolan åkte jag ner till stan och mötte upp Josefina och sen Felicia. Vid 4 var jag tillbaka till skolan för att öva till utmaningen som är på fredag. När jag kom hem va det bara att börja plugga en stund innan jag skulle iväg till mataffären med Sara för att handla allt till imorgon. Kommer bli så himla nice valborg med 19 underbara tjejer hemma hos mej. Nu ska jag ta ett bad och sova. Vi hörs imorgon då ska jag försöka blogga lite mera♥

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats