Tacos, solning och mys med min bästa | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Tacos, solning och mys med min bästa

 

 

Ph/Me

 

Hej, Ligger i sängen med syster och kollar film just nu. Felicia drog hem ganska nyss, har varit med henne hela dagen och kvällen. Hon kom hit vid 4 och då låg vi bara och snackade, käkade glass och myste. Sen efter en stund tog vi bussen ner till stan och solade 30 min på sportlife innan vi tog bussen hem och gjorde tacos. Käkade och kollade film resten av kvällen. Du är så himla bra hjärtat fucking love you my motherfucker. Hoppas ni har haft en bra fredag vi hörs imorgon godnatt♥

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mmalinohlsson

  Svar till elin:
  Nej ja va inte där och ångrar mej som fan…..
  jag hade biljetter men dom jag skulle gå med fick inte gå .. 🙁

  åh tack!♥

 2. elin

  Var inte du på justin bieber? har för mig att du skrev om att du hade köpt biljetter? vad hände? superfin blogg btw:D

Annons
stats