Godmorgon! | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Godmorgon!

 

 

 Jag suger på att uppdatera jag vet. Men igår hade jag mysigt sällskap av Felicia och Elin så hade inte tid. Felicia mötte jag upp direkt efter skolan och så åkte vi hem till mej och gjorde käk (de ni ser i ett inlägg tidigare) sen kom Elin och då kollade vi på lite film och bara myste. Har just vaknat och ligger kvar i sängen. Ska snart gå upp och käka frukost och sen hoppa in i duschen. Har inga planer för idag än Elin åker till London imorgon så ska snacka med henne massa ikväll och jag är jätte avis på henne, fast jag va där för några veckor sen. Sen kanske jag ska hitta på något med Felicia. Hörs om en liten stund♥

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mmalinohlsson

    Svar till anonym:
    Åh va underbart självklart har jag tips!! 😀

    VS såklart, New look, primark, forever 21, River island och hollister. Sen finns det ett skit stort varuhus som heter westfield som du borde åka till det är hur nice som helst! 😀

  2. anonym

    hej, jag ska också till London i veckan och jag undrar om du har några affärer som du kan tipsa om? Superfin blogg!

Annons
stats