Godmorgon | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Godmorgon

Godmorgon, Vaknade för en stund sedan och startade dagen med ett bubbel bad. Finns inget bättre än att gå raka vägen från sängen och in i ett varmt bad med massa skum. Har sätt på mej och sitter nu i sängen och käkar frukost som består av oboý och hemma gjort bröd. Om en timme tar jag bussen ner till stan för att färga håret. Hope for the best and prepare for the worst haha känns så. Varje gång jag är hos frisören blir något fel och jag har inget förtroende kvar för frisörer, men dom ska få en sista chans. Hoppas verkligen att efter så många försök att mitt hår ska bli så jag vill ha det ” min lilla bild i huvudet”. Iallafall så ska det bli ljusbrunt med lite ljusa slingor om det blir lyckat. Kommer lägga ut bilder när jag är klar även om jag är ginger så ska ni få se. Kommer nog vara där ett tag, och Olivia min pingla ska komma dit sen och ge mej lite stöd haha. Efter frisören ska jag åka hem och städa mitt rum sen möblera om lite hade jag tänkt mej. Hoppas ni får en bra dag PussMalin♥

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. liilly

    Hej! Jag har precis startat en tävling där du kan vinna ett iPhoneskal, som du själv designar! Vore jätteroligt om du ville delta 🙂 KRAMIS!

  2. byevvelina

    Härlig blogg
    Ha en underbar eftermiddag
    Ta gärna en titt in på min blogg om du har tiden till det ! Kram Evelina 🙂

Annons
stats