Go kväll igår | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Go kväll igår

Godmorrgon, Vaknade för en liten stund sedan och ligger fortfarande på sängen. Igår hade jag en toppen kväll. Åkte först ner till stan med Olivia för att möta upp Mathilda, Elvira, Tea, Josefina och Ebba. Vi gick runt lite på trolldagarna och sen käkade vi på subway innan vi tog bussen hem. När jag kom hem till Olivia smsade pontus och ahmed och frågade om vi ville träffa dom så vi drog hem till Pontus där även Linus och Alex va. Kollade tv och snackade lite innan vi drog hem till Alex och kollade skräck film. Lyckades somna några gånger med. Va hemma runt 3 inatt och somnade direkt efter. Goa pojkar det dära. Nu ska jag duscha och sen plugga lite innan jag cyklar hem till Olivia för att läma hennes cykel som jag lånade påvägen hem igår. Har inga planer för dagen mer än att jag måste hinna plugga, så vi hörs senare PussMalin♥

 

MMS 2012-09-30

 

Ph/Pontus och Ahmed

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats