Trolldagar och träffat Gosi | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Trolldagar och träffat Gosi

Hej, Sitter i soffan emn mami nu och kollar tv. Va nere i stan och först stog på tågstationen för att vänta in en gammal klass kompis som inte bor här längre. Skulle överaska han lite. Så när han kom hoppa vi på han alla 5 tjejerna. Vi följde med hem till han och gick efter en liten stund mot stan för att kolla in trolldagarna. Tog en promenad med han och hans kompis Ahmeed sen drog dom hem. Vi fortsatte att gå in till stan och kolla. Träffade massa härligt folk och körde karuseller tills vi mådde illa. Vod 8 tiden började det regna så vi ställde oss under tak tills nästa buss gick så vi kunde åka hem. Blev inte att stanna så länge men skönt att komma hem med. Va ganska trött och hungrig så ska nu käka och sen lägga mej på sängen för att se film. Hoppas ni har haft en bra kväll vi hörs senare PussMalin♥

 

 

Ph/Me

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats