Onsdag | malinohlsson

malinohlsson

Annons

Onsdag

Hej, Fick sluta tidigare idag från skolan och nu har jag just käkat. Hade sovmorgon idag till 10 så gick upp 9 fixade mej lite snabbt och sen tog bussen vid halv 10. I skolan idag har vi bara jobbat med vårat projekt arbete som tar nästan alla skoltimmar vi har i veckan. Idag har jag bokat in mej på ett pass med emma så vid 6 tiden ska jag tränak med henne. Ska bli skönt att träna faktiskt, och äntlien är träningsverken borta. Hra inga andra planer för idag måste nug plugga lite matte och sen bara ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag hittills PussMalin♥


Fick en fråa om vad jag använder flr kamera och svar på det är Nikon D3100

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats