To the world you may be one person, but to one person you may be the world.. | malinohlsson

malinohlsson

Annons

To the world you may be one person, but to one person you may be the world..

Hej, Nu känner jag att mina ögon inte orkar vara vakna längre och har börjat få huvudvärk. Ska borsta tänderna och ta bort sminket sen krypa ner i min nybäddade säng och sova. Finns inget goare än en nybäddad säng när man är super trött. Har legat i soffan med mamma hela kvällen coh käkat glass sen kollat tv. Imorgon är det äntligen fredag igen, känns som veckorna går så himmla fort men det är la gött det. Ser ut som att det kommer bli en bra helg med göteborg inbokat på lördag för lite shopping. Hoppas ni sover ott s hörs vi imorgon PussMalin♥Ph/Me

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats